Bíztató kezdés!

Bíztató kezdés!

U14-es csapatunk még decemberben megkezdte felsőházi szereplését. Az első mérkőzés alkalmával az ETO II. csapatával mérkőztünk meg Győrben a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Remek hangulatot teremtettek szurkolóink, dobbal és biztató szurkolással buzdították lányainkat, akik kiváló játékkal hálálták ezt meg. A mérkőzés 32. percéig őriztük előnyünket, de az utolsó 8 percben kijött a két csapat közötti fizikumbeli különbség, így 19:14-re elvesztettük az összecsapást.

Az öt hetes felkészülést követően februárban kezdtük meg az idei bajnoki mérkőzéseket.

Csákvár-Fehérvár volt az első ellenfél. Dinamikus kezdésnek köszönhetően hamar elléptünk, majd a meccs végére majdnem húsz találatot sikerült közé tenni, 29:10-re nyertük meg a találkozót.

A következő ellenfél a szintén első helyen továbbjutó ETO I. csapata volt. Agresszív védekezésünknek és a kapusunk Schell Bori kiváló védéseinek köszönhetően végig fej fej mellett haladtunk. Szélsőink biztos kézzel értékesítették helyzeteiket, átlövőink pedig a pozícióváltásos helyzetkialakításból tudtak eredményesek lenni. Fejben sajnos elfáradtunk, így sorozatban rossz döntéseket hoztunk, amit az ellenfél gólokkal bosszult meg, de még így is szép eredményt harcoltak ki játékosaink.

A vereség (19:15) ellenére emelt fővel hagyhattuk el a pályát.

Büszke vagyok a lányokra, mert látszik a munka, amit edzésről edzésre elvégeznek.

 

Csapattagok: Schell Bori, Boczkó Hanna, Burger Emma, Sipos Sarolta, Polonyi Rebeka, Végvári Szonja, Gesler Bíbor, Kis Dalma, Sipos Borbála, Ágoston Erzsébet, Szarka Veronika, Tóth Laura, Palotás Petra

 

Edzők: Kovács Georgina, Szarvas Janka