Első helyen továbbjutók

Első helyen továbbjutók

A hétvégi fordulónak már biztos felsőházi továbbjutóként vágtunk neki, azonban nyitott kérdés volt, hogy hányadik helyen zárjuk az alapszakaszt.

Bicske ellen nagyon álmosan és komótosan kezdett a csapat, de szerencsére megrázták magukat a félidőben a lányok és feljebb kapcsolt üzemmódban folytatták a mérkőzést, ennek köszönhetően a második játékrészben kétszer annyi gólt sikerült szereznünk, mint az elsőben. A végeredmény 32-3 lett a javunkra.

Az igazán izgalmas 40 perc ezután következett Százhalombattai csapat ellen.

Azt gondolom az ellenfél nevében is mondhatom, hogy mindkét csapat nyerni ment fel a pályára, hisz tudtuk, aki győz előrébb végez. Ráadásul a mi győzelmünkkel az 1. hely lebegett a lányok szeme előtt. Rengeteg hibával, sok pontatlansággal játszottunk, ami a lányok felpörgött állapotából fakadt. A sorra kihagyott helyzeteink megnehezítették a dolgunkat, így nem tudtunk ellépni 3 gólnál nagyobb különbséggel.

Az utolsó pár perc fegyelmezett és pontos játékának köszönhetően 19-17-re megnyertünk a mérkőzést.

Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hisz hétvégéről hétvégére bebizonyítják, hogy kiélezett helyzetben képesek összeroppanás nélkül átlépni a mélypontokat és győztesként lejönni a pályáról!! 

 

Gratulálok a csapat minden tagjának ehhez a szép eredményhez!

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék gratulálni az egyesület és a csapat nevében is Sipos Bori csapatkapitányunknak, az alapszakasz góllövő listáján elért 3. helyéhez!