KÉZILABDA: SOK-SOK UTÁNPÓTLÁS SIKER!

KÉZILABDA: SOK-SOK UTÁNPÓTLÁS SIKER!

október 16., péntek

Női serdülő III. osztály, C-csoport, helyszín: Kartal

Emericus SE – Domony KSE 36:12

Gólszerzőink: Szarka V., Sipos B., Grúber L. 5-5; Maschefszky K., Gyurcsovics H. 4-4; Tóth Zs., Porzsolt J. 3-3; Ágoston E., Boczkó H., Burger E. 2-2; Németh Zs. 1.

Férfi U16, C-csoport, helyszín: Vácrátót

Körte HVSE – Veresegyház VSK 22:46

Gólszerzőink: Koltai M. 7; Albert L. 4; Berczik B. 3; Kurucz P., Kerényi B. 2-2; Gajdos P., Csanády P., Koltai L., Mike A. 1-1.

október 17., szombat

Férfi U14, VII/B csoport, helyszín: Bugyi

Körte HVSE – Óksi SE 21:11

Gólszerzőink: Frey D. 5; Mészáros M., Kerényi K., Szentgyörgyvölgyi Á. 4-4; Brodorits A., Székelyhidi E. 2-2.

Körte HVSE – Budapesti Honvéd SE 25:12

Gólszerzőink: Mészáros M. 8; Kerényi K., Szentgyörgyvölgyi Á., Zrinyi-Gál L. 5-5; Brodorits A., Székelyhidi E. 1-1.

Férfi U12, VIII. csoport, helyszín: Budapest

Körte HVSE – Kistext SE I. 20:13

Körte HVSE – MAFC 20:16

Zelena Kristóf, vezetőedző: „A szombati U12-es fordulót 2 nagyszerű győzelemmel zárta a csapatunk. Az első meccsen nagy lendülettel, kiváló támadó játékkal győztük le a Kistext I-es csapatát 20-13-as arányban. A második meccset pihenő nélkül egyből az első meccs után játszottuk le a Mafc csapata ellen,itt már látszott a srácokon a fáradtság, de így is magabiztosan nyertük a meccset 20-16-ra. Érdekesség, hogy 2 héttel ezelőtt 2 góllal kikaptunk a Mafc csapata ellen, ezért is nagyon örültünk a győzelemnek.”

október 18., vasárnap

Női ifjúsági III. osztály, B. csoport, helyszín: Budapest

Emericus SE – Csömöri SSZN 46:14

Gólszerzőink: Berczik S. 11; Horváth D. 10; Törzsök T. 7; Végh H., Simon R. 4-4; Porzsolt J., Barsi H. 3-3; Simon V. 2; Lovass O., Nick B. 1-1.

Női U14, VIII/B csoport, helyszín: Vácrátót

Emericus SE – Budai Farkasok Veresegyház 16:16

Gólszerzőink: Sipos S. 8; Gesler B. 4; Balla R. 2; Bodnár A., Keresztes-Németh O. 1-1.

Emericus SE – Angyalföldi Sportiskola 14:11

Gólszerzőink: Sipos S. 9; Gesler B. 3; Diószegi K. 2.

Kesztyűs Barbara, vezetőedző: “Első mérkőzésünket a Budai Farkasok ellen játszottunk. Az ellenfelünk hazai pályán játszott, amelyet alaposan ki is használt. Az első félidőben nehezen ébredtünk, futottunk az eredmény után. Hol az ellenfél vezetett, hol döntetlent mutatott az eredményjelző. A második félidőben fordítani tudtunk, ám sajnos az utolsó másodpercekben ellenünk ítélt büntető miatt ezt nem tudtuk megtartani. Egy pontot veszítettünk, egyet szereztünk. A visszavágón szeretnénk mindkét pontot a magunkénak tudni.

Második mérkőzésünket az Angyalföldi Sportiskola ellen játszottunk. Kiélezett mérkőzésen de kemény védekezéssel és támadással 14-11-re győzedelmeskedni tudtunk. Behúztuk a 2 pontot! Palotás Petrának az első mérkőzésen elszenvedett sérüléséhez gyors felépülést és jobbulást kívánok! Leány U14-es csapatunk az első mérkőzéseit mindenki ellen lejátszotta: jelenleg a tabella 2.helyén állunk 9 ponttal, büszke vagy a lányokra.”

Férfi ifjúsági III. osztály, F. csoport helyszín: Budapest

Körte HVSE – Diósdi DSE 36:25

Gólszerzőink: Ágoston P. 12; Stubits D. 9; Kovács M. 8; Gigler B., Kurucz A., Nagy A. 2-2; Farkas L. 1.

Férfi serdülő II. osztály, helyszín: Budapest

Körte HVSE – KSA Budapest 29:16

október 21., szerda

Férfi serdülő II. osztály, helyszín: Várpalota

Körte HVSE – Várpalotai BSK 27:23

Csepregi Tamás, vezetőedző: “Papírforma szerint a haza csapat volt az esélyesebb a győzelemre. A hétvégi forduló után sikerült egy kis önbizalmat szereznünk a mutatott játék kapcsán, így határozott célokkal érkeztünk a meccs helyszínére.

Gyenge kezdés után (1-4), sikerült egy 6-0 ás rohammal átvenni a vezetést, amit a későbbiekben már nem adtunk ki a kezünkből. Meggyőző játékkal, hozzáállással és könnyű gólokkal megszereztük a nagyon fontos két pontot idegenben. Ez erőt és kitartást adhat nekünk az elkövetkező meccseinkre!"