KÉZILABDA: UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP

KÉZILABDA: UTÁNPÓTLÁS KÖRKÉP

Ismét számos korcsoportban rendeztek mérkőzéseket, már amennyire a koronavírus-járvány engedte. Beszámolunk a kézilabda szakosztályunk eredményeiről!

NOVEMBER 7., SZOMBAT

Női serdülő III. osztály, C. csoport – Kóka

Emericus SE – Kókai Községi Sportkör 31:18

A kókaiak ellen idegenben sikerült nagykülönbségű győzelmet aratni: 14:7 volt a félidőben, a végére pedig 10 gól fölé hízott a differencia. A mieink gólgyárosa a tízgólos Grúber Lilla, valamint a 7 találatot szerző Porzsolt Jázmin volt. A csapat ezzel a tabella harmadik helyén áll 4 győzelemmel és 2 vereséggel.

Férfi U15, V/B csoport – Ercsi

Körte HVSE – Diósdi DSE 26:21

Körte HVSE – MAFC 39:20

A Körte U15-ös csapata két ragyogó győzelemmel zárta a szombatot Ercsin: a diósdiak ellen az ötgólos Koltai Levente, míg a MAFC ellen a 11-ig jutó Koltai Mátyás, valamint a 9 találatot jegyző Mike Amrus volt a mieink legjobbja. Nagyszerű sikerek!

NOVEMBER 8., VASÁRNAP

Női ifjúsági III. osztály, B. csoport – Semmelweis Egyetem

Emericus SE – Aranyszarvas SE 35:40

Nagy csatát zajlott a Semmelweis Egyetem pályáján: a gólzáporos mérkőzésen sajnos az Aranyszarvas SE csapata bizonyult jobbnak. Kiemelendő Berczik Sára 13 találata. Az együttesünk a hatodik helyen áll a tabellán.

Női U13, IX. csoport – Budaörs

Emericus SE – Budaörs KSN 11:17

Emericus SE – Budai Farkasok 18:5

Az egészen kicsiknél is jó meccseket játszottak a mieink: bár a hazai pályán játszó budaörsiektől még kikaptunk, a Budai Farkasok ellen szép, magabiztos győzelem született vasárnap.

Férfi U13, VIII. csoport – Semmelweis Egyetem

Körte HVSE – Kézilabda Utánpótlás KFT 1. 16:26

Körte HVSE – PLER 14:23

Nem jött össze a győzelem ugyanebben a korosztályban a fiúkat képviselő Körte HVSE-nek, de a fejlődés a lényeg, lesz ennél a csapatnál is még sok szép siker!

A FELNŐTTEKNÉL EGY GYŐZELEM, EGY VERESÉG

Férfi felnőtt, Budapest II. osztály – Semmelweis Egyetem

Emericus SE – Budapest Heroes SE 19:30

Férfi felnőtt együttesünk sajnos nem tudott túl nagy létszámban kiállni, s ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre: bár az első félidő még roppant szoros volt, a végére kijött a Budapest Heroes hosszabb kispadja - Tóthpál Balázs 9 gólja mindenesetre megsüvegelendő. Együttesünk a Budapest-bajnokság II. osztályának 10. helyén áll.

Női felnőtt, Budapest I. osztály – Siketek sportcsarnok

Emericus SE – Budai Farkasok KSE 21:17

Győzött ellenben a felnőtt női együttesünk: a fiatal és nagyon tehetséges Berczik Sára 7, valamint Kerkovits Kinga 5 góljának is köszönhetően négygólos sikert arattak a mieink. Így a második helyen állnak ugyanannyi ponttal mint a listavezető Rév.