TÁJÉKOZTATÓ A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRŐL

Kedves Szülők!

Sajnos a vírushelyzet minket sem kímél, napról napra változik a helyzet, amelynek igyekszünk megfelelni.

Több edzéshelyszínünket korlátozták, vagy bezárták, és várható, hogy továbbiakat is be fognak zárni. Gőzerővel dolgozunk, hogy a könnyűszerkezetes csarnokunk elkészüljön november 1-ig, amely talán kicsit könnyíti a helyzetünket, de megoldani egészen biztosan nem fogja.

Természetesen igyekszünk továbbra is mindenfajta járványügyi szabálynak megfelelni, de fontosnak tartjuk a gyerekek egészsége érdekében, hogy minél tovább tudjunk edzéslehetőséget biztosítani, és ne kelljen újra online edzéseket tartani...

Hisszük, hogy az egészséges sportoló szervezet ellenállóbb mindenfajta vírussal szemben, így akár szabadtéren, de tovább kívánjuk folytatni az edzéseket az észszerűség, és a törvényesség határáig.

Előfordulhat, hogy a folyamatos termi lezárások miatt csökkenteni kell bizonyos edzések számát, időtartamát, hogy mindenkinek tudjunk biztosítani edzéslehetőséget.

Nehéz ez az időszak mindannyiunknak, de miután hiszünk a sportolás jótékony hatásában (nem csak a fizikai értelemben), megteszünk mindent, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a jelenlegi helyzetből.

Schulek Dávid

Budapest, 2020. szeptember 11.