TÁMOGASSA TAO FELAJÁNLÁSÁVAL AZ EMERICUS SE-T!

TÁMOGASSA TAO FELAJÁNLÁSÁVAL AZ EMERICUS SE-T!

Tisztelt Szülők! Kedves Ismerőseink, Barátaink!

Kérem, engedjék meg, hogy az idei adóbevallás kapcsán TAO (Társasági- és Osztalék Adó) ügyében különösen esedékes levelünkkel keressük meg önöket.

Iskolánk sportegyesülete, az Emericus SE ebben az igen nehéz covidos időszakban is azért dolgozik, hogy fent tudjon maradni, és a vírus elmúlásával folytatni tudja 18 éve megkezdett munkáját az iskola sportéletéért. 

A májustól esedékes céges adóbevallások lehetőséget teremtenek társasági adó felajánlásra, amely kedvezményezettjének megjelölhetik egyesületünket. Támogatásuk most különösen fontos, hiszen továbbra is célunk, hogy az építkezés ideje alatt is tudjunk testnevelés órákat, egyesületi edzéseket tartani külső helyszíneken is. A korábbi években mindig sikerült - hála a már megszokott Szent Imrés összefogásnak - lehívnunk a sportági szakszövetségek által megítélt teljes támogatási összegeket. Ebből fejlesztjük az iskola sporteszköz parkját, biztosítunk megfelelő termeket, és képezzük szekembereinket. Minemellett edzőtáborokat, nemzetközi tornákon való részvételt is tudunk támogatni.

Kérjük, hogy amennyiben látókörükbe került olyan vállalkozás, amely a tavalyi teljesítménye alapján fizet TAO-t, úgy segítsenek minket a céggel kapcsolatba kerülni.

Nagy reménnyel várjuk pozitív visszajelzésüket, felajánlásaikat.

Tisztelettel,

Barlay Bence, igazgató és Schulek Dávid, egyesületi elnök

Budapes, 2021. április 29.

Elérhetőségek:

Schulek Dávid

☎️ +36 30 678 2681

📧 emericus03@gmail.com