U12 4. és egyben utolsó őszi forduló

U12 4. és egyben utolsó őszi forduló

Két szoros mérkőzés elé néztünk.

Első mérkőzésünket a Budaörs ellen játszottuk. A lányok nagyon izgultak, ami az első pár percben erőteljesen látszott az eredményen is. Labdakezelési gondokkal küzdöttünk, így a 3.perc után kénytelen voltam kikérni az első időkérésemet, hogy nyugtassam a lányokat, és rendezzem a helyzetet. Ezek után nyugodtabban és pontosabban játszottunk, melynek köszönhetően a félidő végére 2 gólos előnyre tudtunk szert tenni. A mérkőzés végére elfáradtunk a cseresorral rendelkező Budaörssel szemben, de egy gólos előnyünket meg tudtuk őrizni. A mérkőzést 16-15-ös arányban nyerni tudtuk.

 

Második mérkőzésünket a Csepel ellen játszottuk. Higgadtan, könnyedén tudtak játszani a lányok az első félidő első felében. Itt azt hittük nincs is miért aggódnunk, ám kezdtünk fáradni. Pontatlan lövések, hibák a védekezésben. A félidőre az ellenfél átvette a vezetést (8-9). A második félidőben nagyon nehezen, csak betörésből tudtunk gól lőni, a távoli lövéseket nagyon jól védő Csepeli kapusnak, amely még több erőnket emésztette fel, így az ellenfél meg tudta tartani egy gólos előnyét a mérkőzés végéig. Végeredmény: 14-15 oda. Pozitívum, hogy a lányok nem adták fel, a sokszor nem éppen megfelelő játékvezetői ítéletek ellenére sem.

A hibákból tanulunk, javítjuk őket. Az első mérkőzés nagyon sok erőnket kivette, a tartalékok felélése nem volt elegendő ahhoz, hogy a második szoros meccsből is nyertesen kerülhessünk ki.

 

Csapattagok: Farkas Flóra (kapus), Balla Rebeka, Bodnár Alexandra, Diószegi Krisztianna, Horváth Mikolt, Keresztes-Németh Orsolya, Pintér Boglárka, Fejős Nikoletta

 

Büszke vagyok a lányokra az egész féléves teljesítményt nézve. Sokszor tartalékosan is szépen helyt tudtak állni. Tavasszal folytatjuk.

A Szülőknek köszönjük a szurkolást, buzdítást, a sok-sok segítséget.

 

Ezúton is szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni az u12-es csapatomnak és szüleiknek.

 

 

 

Kesztyűs Barbara, edző.