U12-es kézisek tavaszi rajtja

U12-es kézisek tavaszi rajtja

Szombaton elrajtolt az U12-es lányok tavaszi bajnoksága.

Szombaton játszottuk az első fordulót Budaörsön. A fordulóra meglehetősen tartalékosan érkeztünk. A csapat fele betegségből tért vissza, vagy éppen még beteg volt, meghatározó játékos hiányzott, illetve a csapat 40%-át az alacsonyabb U11-es korosztályból feljátszó játékosok töltötték fel. 

Első ellenfelünk a hazai pályán játszó Budaörsiek voltak. A mérkőzést álmosan kezdtük az agresszív Budaörsiekkel szemben. A lányoktól ilyen állapotban, és összetételben nem volt elvárható a győzelem, viszont a küzdés igen, ami sajnos nem mindenkinél volt teljes mértékben jelen. A mérkőzést a Budaörsi csapat nyerte.

Második ellenfelünk, az Érd II. volt. A lányok ősszel nem túl pozitívan távoztak erről a mérkőzésről, hiszen egyik játékos társuk komoly sérülést szenvedett az őszi találkozón. Ennek fényében volt aki bátortalanul játszott. Időkéréssel igyekeztem rendezni a sorokat, gondolatokat. Ez sikerült is. Láttam nagyon szép megoldásokat, kemény védekezést. A mérkőzést az Érd II. csapata nyerte.

Szomorúságra és aggodalomra semmi okunk. Betegeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok!  Edzéseken dolgozunk, építkezünk tovább.

Csapat tagjai:  Ananiadisz Anna, Balla Rebeka, Bodnár Alexandra, Farkas Flóra, Fejős Nikoletta, Gólya Panni, Horváth Mikolt, Nagy Anna, Pintér Boglárka

 

Edző: Kesztyűs Barbara