I. EMERICUS STRANDRÖPLABDA KUPA!

I. EMERICUS STRANDRÖPLABDA KUPA!

Első alkalommal rendez az Emericus SE strandröplabda tornát! Női, 18 év alatti párosokat várunk a versenyünkre, amelyet Budaörsön a BVUSS 2 homokos pályáján rendezünk. A verseny besorolása 2*-os és korosztályban lefelé nyitott. Minden adatot megtaláltok itt, a cikkben!

IDŐPONT:  2020. augusztus 26., 10:00

HELYSZÍN: BVUSS Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

BESOROLÁS: 2*-os - az MRSZ program része

NEVEZÉSI DÍJ: 2000 forint / páros - a helyszínen fizetendő!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. augusztus 20., 23:59

REGISZTRÁCIÓ: a helyszínen 9:30-tól

A versenyen való részvétel feltétele érvényes versenyzési és sportorvosi engedély. A kiírás korban lefelé nyitott, így várunk minden olyan strandröplabda-játékost, aki 2002 előtt született és szeretné megmérettetni magát az Emericus SE első strandröpi versenyén!

A jelentkezés a Magyar Röplabda Szövetség back office rendszerében történik, a pontos versenykiírást az alábbi linken találhatjátok meg:

https://www.hunvolley.info/pr_adatbank/500/101/p_101.asp?p_evad_kod=2020&p_verseny_fo_kod=163

Nincs a versenyen létszámkorlát, így izgatottan várjuk minden röplabdajátékos jelentkezését! A tornát szigorú járványügyi előírások közepette kell megrendezni, így a rendezvény valamennyi résztvevője a helyszínre lépés előtt "contactless" hőmérséklet mérésnek veti alá magát, amelyen a maximum elfogadható teshőmérséklet 37,3 °C. Ügyelni fogunk minden versenyző egészségére!

A verseny első 3 helyezettje éremmel gazdagodik, és minden résztvevőt meglepünk kisebb ajándékokkal, illetve biztosítunk gyümölcsöt és ásványvizet a versenyzőknek.

A versennyel kapcsolatban bővebb információ:

TANOS DORINA

tel.: 0630-175-4703 

e-mail: tanos.dorina@gmail.com