LEÁLLNAK A RÖPLABDA UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGOK

LEÁLLNAK A RÖPLABDA UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGOK

Fontos döntést hozott meg a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége: január 15-ig felfüggeszti az összes utánpótlás bajnokságot U19-től U11-ig. A közleményből a minket érintő részt kiemeljük.

"3. A 2020/2021. évi Teremröplabda utánpótlás bajnokságokat (U19-U11) 2020 november 23-tól kezdődően felfüggeszti 2021 január 15-ig. Megbízza az MRSZ Főtitkárt, hogy az MRSZ szakmai bizottságai és szervei közreműködésével készítsen olyan versenykiírás módosításokat, amiknek segítségével a felfüggesztést követően lebonyolíthatóak lesznek az utánpótlás bajnokságok. A tervezetnek tartalmaznia kell az utánpótlásra vonatkozó PCR tesztelési protokoll elképzeléseket, valamint az egészségügyi szűrésekre vonatkozó ajánlásokat. Az edzések a helyi adottságoknak és a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően, a járványügyi előírások szigorú betartásával folytatódhatnak."

Ennek értelmében minden utánpótlás bajnokság leáll tehát január 15-ig. Az NBI-es, Extraliga és Magyar Kupa küzdelmei folytatódnak. Az NBII-es pontvadászatról később születik döntés.

A Budapest bajnokságot már korábban felfüggesztették.