RÖPLABDA ÚJBUDÁN AZ EMERICUS SE CSAPATAIBAN!

RÖPLABDA ÚJBUDÁN AZ EMERICUS SE CSAPATAIBAN!

Budapest egyik legnagyobb utánpótlás-nevelő egyesülete, az Emericus SE röplabdázni vágyó fiatalokat toboroz kezdő csapataiba. Folyamatosan fejlesztés alatt álló infrastruktúrával, már fix edzésidőponttal várjuk Buda fiataljait röplabda edzéseinkre. Légy a csapatunk tagja!

Edzéslehetőséget biztosítunk minden kezdő fiatalnak, aki nálunk szeretne röplabdázni. Újbuda legnagyobb sportegyesületeként küldetésünk, hogy a fiataloknak minél több lehetőséget teremtsünk arra, hogy nálunk kezdjék el a röplabda edzéseket. Épül már legújabb sportcsarnokunk, amit már az ősszel igénybe vehetnek mindazok, akik a röplabda sportágával szeretnének megismerkedni. Elsősorban a 11. kerület környékén lakó családok gyermekeinek lehet ideális az Emericus SE, de várjuk szeretettel természetesen Budapest és környékének fiataljait is. Ezen a linken közvetlenül is tudnak jelentkezni az érdeklődők, de az alábbi elérhetőségeken közvetlenül is elérhetik az Emericus SE vezetőjét:

Elérhetőségek:

Schulek Dávid, az Emericus SE vezetője

telefon: +36 30 678 2681

e-mail: emericus03@gmail.com vagy schulek.david@gmail.com

Kedves leendő Emericus röplabdázó!

Várunk téged egyesületünkbe, amely szorosan kapcsolódik a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumhoz és szellemiségéhez, de mára már más helyszíneken is működő, több korosztályt megmozgató sportegyesületté vált. Öt szakosztályban (kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda és torna) kínálunk edzéslehetőséget minden nem és minden korosztály számára.

Csapataink tagjai kiváló szakemberek (testnevelő tanárok, szakedzők) szárnyai alatt ismerkedhetnek meg a röplabdázással, nevelkedhetnek, versenyezhetnek. Egyesületünk versenyzési lehetőséget is biztosít, emellett rendkívül fontos számunkra a sport által való nevelés, a közösség, az összetartozás. Ha nem csupán mozogni szeretnél, hanem egy igazi csapat tagja is lennél, köztünk a helyed!

Buda szívében, Újbuda területén, a 11. kerületben nincs is jobb hely a röplabda megismerésére!

Egy kis kedvcsináló videó:

RÖPLABDÁZZ AZ EMERICUS-BAN!

Az edzésidőpontok:

KEZDŐ MINICSOPORT (mini B) - 2008 vagy azután születettek csapata

KEZDŐ GYEREKCSOPORT (gyerek B) 2006-2007-es születésűek csapata