Kedves leendő Emericusos Kézilabdás!

 

Az Emericus KSE egy a 11. kerületi Budai Ciszteci Szent Imre Gimnáziumhoz szorosan kapcsolódó, mára viszont már más helyszíneken is működő, több korosztályt megmozgató sportegyesület. Öt szakosztálya (kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda és torna) nemenként és sportáganként rengeteg lehetőséget kínál a sportolni vágyóknak.

Miért éppen kézilabda?

Egy inspiráló játékeszköz, csapatjáték és egyéni teljesítmények, inspiráló magyar csapatok és játékosok. Kell ennél több? A játékhoz ráadásul a legkülönfélébb fizikai képességek szükségesek, így amellett, hogy szórakoztató, remek testedzési forma is.

A világban és hazánkban is rendkívül ismert és népszerű játék, rengeteg ember játszik kézilabdát! Gyere, tarts velünk te is!

Miért éppen az Emericus?

Csapataink tagjai kiváló szakemberek (testnevelő tanárok, szakedzők) szárnyai alatt ismerkedhetnek meg a kézilabdázással, nevelkedhetnek, versenyezhetnek. Egyesületünk versenyzési lehetőséget is biztosít, emellett rendkívül fontos számunkra a sport által való nevelés, a közösség, az összetartozás. Ha nem csupán mozogni szeretnél, hanem egy igazi csapat tagja is lennél, köztünk a helyed!

A 13 év alatti kezdő kézilabdások a szakosztályvezetőnél jelentkezhetnek az alábbi elérhetőségen: Kovács Anett: anett.kovacs13@gmail.com 

A csapatok bemutatkozása, az Emericus Kézilabda menüpont alatt érhetőek el. Az edzések helyszínei és időpontjai pedig alábbi menüponton: Kézilabda edzés időpontok

 

Kérdése Van? Írjon nekünk!

Robot ellenőrzés: mennyi egy plusz egy?Térkép