Kedves leendő Emericusos Röplabdás!

 

 

 

Az Emericus KSE egy a 11. kerületi Budai Ciszteci Szent Imre Gimnáziumhoz szorosan kapcsolódó, mára viszont már más helyszíneken is működő, több korosztályt megmozgató sportegyesület. Öt szakosztálya (kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda és torna) nemenként és sportáganként rengeteg lehetőséget kínál a sportolni vágyóknak.

Miért éppen röplabda?

Egyszerűek a szabályai, mégis élvezetes. A két csapatot háló választja el egymástól, így nincs test-test elleni kontaktus. A hat játékos a pályán egymásra van utalva, tehát a játék egyszerre kollektív és függ az egyén teljesítményétől. A játékhoz a legkülönfélébb fizikai képességek szükségesek, így amellett, hogy szórakoztató, remek testedzési forma is.

A világban rendkívül ismert és népszerű játék, rengeteg ember játszik röplabdát! Gyere, tarts velünk te is!

Miért éppen az Emericus?

Csapataink tagjai kiváló szakemberek (testnevelő tanárok, szakedzők) szárnyai alatt ismerkedhetnek meg a röplabdázással, nevelkedhetnek, versenyezhetnek. Egyesületünk versenyzési lehetőséget is biztosít, emellett rendkívül fontos számunkra a sport által való nevelés, a közösség, az összetartozás. Ha nem csupán mozogni szeretnél, hanem egy igazi csapat tagja is lennél, köztünk a helyed!

A 13 év alatti kezdő röplabdások a szakosztályvezetőnél jelentkezhetnek az alábbi elérhetőségen: Schulek Dávid: schulek.david@gmail.com

A csapatok bemutatkozása, az Emericus Röplabda menüpont alatt érhetőek el.

Kérdése Van? Írjon nekünk!


Térkép