Újabb forduló az országos gyerekbajnokságban

Újabb forduló az országos gyerekbajnokságban

Emericus - DSZC Eötvös DSE 2:1  

Az eredmény 2:1 lett a javunkra, de nem hoztuk ki a maximot magunkból, sem támadás sem nyitás terén. Két szett győzelem után kicsit elbiztuk magunkat, de ami jo volt az utolsó szettben hogy, a kisebb korosztalyban lévő játékosok is kaptak játék lehetőséget (U13) és nagyon jól helytálltak és több ponttal is gazdagítottak minket. Az ellenfél kihaszanalta a túlzott magabiztossagot, de a szett végen több embernek is volt csodálatos nyitás szériája. A szett végét felhoztuk de, végül megnyerte az ellenfél.  

Palota RSC - Emericus 2:1

A korábbi OGYB fordulókon nyertünk ellenük de most újult erőkkel visszavagtak. A nyitásfogadasunk nem volt stabil pedig ez lett volna a kulcs, emiatt nem volt támadás sem. Így a Palota simán megnyerte az első szettet. A második szettben felébredtunk, koncentraltab volt az összjátékunk, jól mezőmyöztünk és többet is támadtunk. Emiatt lelkesebb lett a csapat, de sajnos ezt a szettet is a Palota nyerte. A 3. szettben csodálatosat küzdöttünk és sokkal merészebben támadtunk, lelkesedésünkkel lenyomtunk az ellenfelet, így sok küzdéssel ,de megnyerük a szettet. Így 2:1 lett a meccs erdeménye.  

Emericus - Szolnoki Sportcentrum B 3:0

3-0 ra nyertünk. Mivel tudási fölényben voltunk ezért több cserére is volt lehetőségünk, és mindenki remekül szállt be a játékba. A nyitások jól mentek és a sánc munkában is sokkal koncentráltabbak lettünk. Mire észbe kaptunk volna meg is nyertük a meccset.